Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Med anledning av rådande situation har vi för närvarande långa svarstider på telefon och epost. Om ditt ärende inte avser en resa inom den närmaste veckan ber vi dig att avvakta med att kontakta oss. Kunder vars flyg blivit inställda kommer kontaktas i turordning.

 

På grund av den aktuella situationen är hanteringstiden för eventuell återbetalning längre än normalt. Vi kan tyvärr inte ange en exakt tidsram för återbetalningsprocessen men vi kommer naturligtvis göra vårt bästa för att få din återbetalning godkänd av flygbolaget så snart som möjligt.

 

Beroende på förseningar hos flygbolagen kan återbetalningsprocessen ta mellan två veckor till ett år efter det att en ansökan har gjorts till flygbolaget. Först när flygbolaget godkänt ansökan och vi fått pengarna från flygbolaget kan vi genomföra återbetalningen till dig, även i utbetalningsprocessen är det förseningar.

Läs mer här »

 

Billiga resor - charter, flygbiljetter & hotell

På ticket.se hittar du alltid billiga resor. Sök flygbiljetter, lågprisflyg och hotell i samma sök!

Spara tid och pengar! Boka flyg + hotell samtidigt.

Charter

Loading

Här hittar du semesterländerna vi kan resa till redan nu i sommar! Från 2 074:- Boka resan här »

Här är bästa våra tips på härliga upplevelser i Sverige.
Se våra tips här »

Upplev sol, bad och paradisstränder när det är som kallast här hemma! Från 2 074:- Boka resan här »

Sommaresorna för 2021 är öppna för bokning så missa inte att säkra din resa redan idag! Från 3 199:- Boka resan här »

 

 

Mest sökta flyg

 1. Barcelona 1 753:-
 2. London 1 466:-
 3. Paris 1 697:-
 4. Malaga 1 853:-
 5. Mallorca 1 954:-
 6. Köpenhamn 1 466:-
 7. Lissabon 1 792:-
 8. Amsterdam 1 345:-

Flyg + hotell

 1. London 1 726:-
 2. Berlin 1 750:-
 3. Prag 1 864:-
 4. Amsterdam 2 076:-
 5. Barcelona 2 370:-
 6. Istanbul 2 533:-
 7. Lissabon 2 534:-
 8. Paris 2 638:-
 9. Palma de Mallorca 2 662:-
 10. Budapest 2 688:-

Ska du semestra i Sverige? Här hittar du våra bästa hotelltips runt om i vårt vackra Sverige. Vi erbjuder ett brett utbud av fina hotell i olika prisklasser för alla smaker.
 

 

 

 

Här hittar du våra bästa tips på upplevelser i Sverige.
 

 

 

 

 

 

 

 

Resmål just nu

Spanien planerar att ta emot svenskar från 1 juli utan krav på karantän, och är i full fart med att öppna upp golfbanor, barer och restauranger. Vi ser verkligen fram emot att återigen kunna resa till semesterfavoriter som Malaga, Alicante, Barcelona och självklart Mallorca och Kanarieöarna!
 

Alla EU-medborgare är välkomna sedan den 3 juni, och det finns inget krav på karantän såvida du inte besökt något land utanför EU de senaste två veckorna. Vad sägs om sol och bad på Sicilien eller Sardinien, eller upplevelser i Rom, Milano, Bologna, Venedig, Toscana eller Amalfikusten?
 

 

Svenska turister är välkomna till Kroatien, och måste bara registrera bevis på boende så det framgår att det rör sig om en semesterresa. Så boka charter eller flyg+hotell till de underbara stränderna i Makarska rivieran, Brac, Hvar eller Istrien, eller till charmiga Split eller Dubrovnik.
 

Svenskar som anländer med flyg är välkomna till Portugal, med undantag för resor till de självstyrande ögrupperna Madeira och Azorerna. Men på fastlandet lockar härliga Algarve, charmiga Porto, och såklart ljuvliga Lissabon med näraliggande strandorterna Cascais och Estoril.
 

 

Polen öppnade sina gränser för EU-medborgare den 13 juni och har även börjat öppna upp hotell, restauranger och shoppingkvarter. Så varför inte boka resa till härliga Gdansk med näraliggande spa- och strandorten Sopot, eller till charmiga städerna Warszawa och Krakow.
 

 

Nu längtar vi extra mycket efter att få utforska världen igen. Tillsvidare drömmer vi oss bort till nya äventyr och ger dig möjlighet att inspireras av våra bästa reseminnen och resedrömmar.
 

 

 

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!